valeria arnautu solista valeria arnautu solista muzica populara muzica populara muzica live

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.solisti romani - solisti vocali - muzica live

Interpreta de muzica populara banateana, Valeria Arnautu este un artist dedicat meseriei sale, care in trecut a fost un realizator si producator TV cu experienta la numeroase televiziuni din Romania.

Ca solist de muzica populara si-a inceput cariera la 4 ani. In 1978, la 16 ani face prima inregistrare la Studioul Teritorial de Radio din Timisoara si 2 ani mai tarziu devine solist vocal al Ansamblului “Doina Banatului” din Caransebes.

In perioada 1980 - 1988 colaboareaza cu multe alte ansambluri din tara printre care “Rapsodia Romana”, “Ciocarlia”, “Orchestra Populara a Filarmonicii din Arad”, “Calusul”, “Tinerimea Romana”, “Doina Bucurestiului” si are numeroase aparitii la postul national de televiziune. Intre 1980 si 1990 a editat la Casa Electrecord doua LP-uri si mai multe discuri colective alaturi de interpreti consacrati ai muzicii populare romanesti. Editeaza mai multe albume: “Traditiile romanilor”(Colinde – 200 M Studio), “Etno Pop”(200 M Studio), “Pentru mama mea cea draga” (200 M Studio), “Din banat cand am plecat” (Roton).

Valeria Arnautu

Valeria Arnautu a efectuat mai multe turnee in tari precum Portugalia, Franta, Germania, Italia, Republica Moldova, Ungaria, Iugoslavia, Iordania, Turcia, SUA (10 turnee in New York, California, Florida, etc.) si este membru al Uniunii Ziaristilor Profesionisti, Uniunii Producatorilor de Film si Audiovizual, Academia Artelor Traditionale si presedintele Fundatiei Romane de Folclor. In decembrie 2008 artista a semnat cu MediaPro Music, alaturi de care a lansat cel mai recent album al sau – “Muierea care-i de fala”.

Dupa cum marturiseste, obiectivul ei este acela de a promova prin intreaga sa activitate folclorul romanesc.

  Muzica populara  Genuri muzicale  


Valeria Arnautu galerie video

pentru a viziona un videoclip al artistului Valeria Arnautu, executati click pe imaginea dorita

  • Valeria Arnautu
  • Valeria Arnautu
  • Valeria Arnautu

urmator:  
Elena Ionescu Mateescu      
  precendent:    
  Silvia Semeniuc

Valeria Arnautu solista muzica populara solista valeria arnautu