silvia semeniuc solista silvia semeniuc solista muzica populara muzica populara muzica live

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.solisti romani - solisti vocali - muzica live

Silvia Semeniuc este o indragita cantareata de muzica populara, inzestrata cu o voce frumoasa si cu o admiratie de nepretuit pentru muzica populara romaneasca. Artista stie sa insufleteasca orice nunta sau eveniment la care participa prin melodii precum "Joaca-ma barbate", "Hora din Bucovina", "Ista-i jocul la Liteni", "Mai badita Constantine".

Prin piesele sale, Silvia Semeniuc reuseste sa fie mereu sufletul petrecerii !

Carisma si veselia Silviei Semeniuc i-au indreptat pasii si spre televiziune, unde cantareata a moderat o emisiune concurs de muzica populara. Zambetul ei nu a facut decat sa-i atraga si mai multi fani din randul romanilor de pretutindeni.

Silvia Semeniuc Silvia Semeniuc

Silvia Semeniuc este o artista completa, dedicandu-se intru totul foclorului romanesc si publicului ei si cantand cu placere fiecare piesa, ori de cate ori se urca pe scena la un festival, la o petrecere sau la o nunta.

  Muzica populara  Genuri muzicale  


Silvia Semeniuc galerie video

pentru a viziona un videoclip al artistului Silvia Semeniuc, executati click pe imaginea dorita

  • Silvia Semeniuc
  • Silvia Semeniuc
  • Silvia Semeniuc

urmator:  
Valeria Arnautu      

Silvia Semeniuc solista muzica populara solista silvia semeniuc