muzica populara muzică petrecere orchestra angel

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.muzica populara - muzică petrecere

De-a lungul timpului muzica populara a fost si va ramane un gen de muzica pentru toate gusturile si toate varstele.

Prin folclor se intelege si totalitatea productiilor artistice de cunoastere colectiva a realitatii. Conceptul de folclor include - potrivit unei alte opinii – totalitatea culturii spirituale a taranimii si nu numai, obiectivata mai intai in poezia, muzica, dansul, obiceiul, jocul si arta populara.

Formatie muzica populara - inseamna buna dispozitie si inspiratie!

Muzica populara Muzica populara

Orchestra Angel va asteapta sa petrecem impreuna clipe de neuiat cu muzica populara, de petrecere si voie buna.


Muzica populara galerie video

pentru a viziona un videoclip executati click pe imaginea dorita

  • Dan Ionescu - Palatul Copiilor
  • Muzica populara Clinceni
  • Muzica populara Hotel Sofitel - sala New York

urmator:  
Muzica usoara      

Muzica populara Orchestra Angel muzică petrecere