orchestra angel orchestra nunta orchestra petreceri formatie nunta muzica live

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.orchestra angel - formatie evenimente

Muzica este aripa îngerilor, în adierea vântului, mângâind sufletele noastre.

Iubirea, suferinţa, speranţa, deznădejdea, bucuria sunt prinse în portativ, pe note muzicale – singurul limbaj înţeles pe toate meridianele lumii.

Viaţa oamenilor este marcată de evenimente speciale. Fie că oficiază o nuntă, un botez sau participă la o recepţie, spectacol, oamenii sunt însoţiţi pretutindeni de sunetul muzicii.
 

Orchestra Angel aduce rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră !

 

Orchestra Angel muzica live    Orchestra Angel formatie evenimente

 

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane.
Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră chiar si cu o formatie de nunta.

În colaborare cu solisti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Va Asteptam Sa Petrecem Impreuna !

Orchestra Angel galerie video

pentru a viziona un videoclip executati click pe imaginea dorita

  • Orchestra Angel - Nothings Gonna Change My Love For You
  • Orchestra Angel - Ambiental Music - Turabo Club
  • Orchestra Angel - Abrazame
  • Orchestra Angel - Show de virtuozitate Vioara
  • Orchestra Angel - Muzica usoara CCA
  • Orchestra Angel - Muzica populara CCA
Orchestra Angel muzica live orchestra petreceri formatii nunti