muzica usoara orchestra angel

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.muzica usoara - orchestra angel

Muzica usoara, fiind mai veche decât multe alte genuri promovate azi ca muzici de consum, suportă mai multe grade de deschidere în privinta cronologiei, dar în sens general se vorbeste în ziua de astăzi de muzica creata incepand cu a doua jumătate a secolului XX.

Formatie muzica usoara - muzica momentului supusa schimbari.

Ea nu trebuie apreciata ca divertisment si nu trebuie ascultata in mod pasiv. Pasiunea unor tineri pentru produsele muzicale ieftine, comerciale, aduce la superficialitatea si iesirea din cadru al adevaratei muzici usoare. La inceputul secolului al XXI -lea se impun noi dansuri care diversifica muzica usoara bazandu-se mai mult pe ritmurile sud-americane. Cu toate acestea, raman de neuitat dansurile de societate ca: valsul, tangoul, samba, fox-trot, charleston, bossa nova, twist, rock, disco, rock’n roll, country, pop, rap, hip-hop etc.

Muzica usoara Muzica usoara


Orchestra Angel va invita sa dansati pe cea mai buna muzica usoara din perioada anilor 1950 – ’60 – ’70 – ’80 – ’90 – ’20 in interpretarea unor solisti consacrati cu experienta de TV si tot felul de evenimente.


Muzica usoara galerie video

pentru a viziona un videoclip executati click pe imaginea dorita

  • Gabriel K. Crason Espinado
  • Ana si M.Flavian - muzica romaneasca
  • Amor Amor - Titi H

urmator:  
Muzica Jazz      
  precendent:    
  Muzica populara

Muzica usoara Orchestra Angel