muzica clasica orchestra angel

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.muzica clasica - orchestra angel

Ce este exact muzica clasica? În general, se foloseşte cuvântul "clasic" pentru a descrie muzica care este arta care exprimă, într-o modalitate specifică, directă, cu ajutorul sunetelor, sentimente, stări şi atitudini psihice. Ca şi celelalte arte, reflectă realitatea prin imagini artistice. Specificul imaginii muzicale îl constituie desfăşurarea ei prin melodie, armonie şi ritm, care nu este nici jazz, nici pop, nici rock, nici muzica folclorică, aceasta pur si simplu pentru că s-ar părea că nu există nici un alt cuvânt care sa o descrie mai bine.

Muzica clasica Muzica clasica

Pentru a interpreta aceasta muzica aparent simpla dar totodata foarte greu de descoperit si de inteles, muzicienii au de strabatul un drum foarte greu inca din frageda copilarie.

 

Formatie muzica clasica : Succesul organizarii unui eveniment deosebit implica pe langa profesionalism si o prezenta artistica deosebita

Orchestra Angel  va va destinde cu diferite lucrari ale unor compozitori clasici ca: Albinoni, Strauss, Chopin, Beethoven, Shubert, Shostakovich, Mozart, Bach, Ceaikovsky, dar si prelucrari ale unor piese celebre din muzica clasica care va face atmosfera mult mai placuta conferind totodata acea nota de intimitate specifica evenimentelor de neuitat.


Muzica clasica galerie video

pentru a viziona un videoclip executati click pe imaginea dorita

  • Cvartetul Andreea Angel
  • The Prayer
  • Cvartetul Angel

urmator:  
Muzica Cafe Concert      
  precendent:    
  Muzica Jazz

Muzica clasica Orchestra Angel