elena ionescu mateescu solista elena ionescu mateescu solista muzica populara muzica populara muzica live

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.solisti romani - solisti vocali - muzica live

Elena Ionescu Mateescu este de doua ori implinita: ca solist vocal, ca solist instrumentist. Ambele ipostaze ii asigura succesul pe scena Ansamblului Artistic „Ciocarlia” al M.I.R.A. Nu este vorba numai de sansa.

Talentul nativ al Elenei se explica prin faptul ca face parte dintr-o familie de muzicieni

Elena Ionescu Mateescu Elena Ionescu Mateescu

Fratele sau, Dan Ionescu, este un virtuoz interpret la instrumente populare traditionale, la clarinet si saxofon. Sotul, face parte din orchestra Radiodifuziunii Romane si este un talentat clarinetist si deopotriva, acordeonist. Unul dintre baietii sai, Rares, este clarinetist in cadrul Fanfarei I.S.U. Colaborarile Elenei Ionescu Mateescu cu televiziunile au determinat cunoasterea acesteia de catre public, public care a indragit-o de la primele sale aparitii.

Pasionata de muzica, abordeaza cu aceeasi usurinta orice gen:romanta, cantec de petrecere, cantec popular. Si chiar daca Oltenia este zona pe care o reprezinta, petrecerile, nuntile,ii ofera prilejul de a-si etala repertoriul din toate zonele folclorice ale tarii.

  Muzica populara  Genuri muzicale  


Elena Ionescu Mateescu galerie video

pentru a viziona un videoclip al artistului Elena Ionescu Mateescu, executati click pe imaginea dorita

  • Elena Ionescu Mateescu
  • Elena Ionescu Mateescu
  • Elena Ionescu Mateescu
  • Elena Ionescu Mateescu
  • Elena Ionescu Mateescu
  • Elena Ionescu Mateescu

urmator:  
Alin Suceveanu      
  precendent:    
  Valeria Arnautu

Elena Ionescu Mateescu solista muzica populara solista elena ionescu mateescu