camelia florescu solista camelia florescu solista muzica usoara muzica usoara muzica live

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.solisti romani - solisti vocali - muzica live

O personalitate spumoasa, care a mostenit "zvacul” oltenilor de la tatal sau si bunul simt bucovinean de la mama sa. A fost angajata la Ansamblul Artistic al Armatei pentru mai bine de 12 ani, compozitori romani incredintandu-i melodii in prima auditie ( Jolt Kerestely, Marcel Dragomir, Dan Ardelean, Dan Stefanica, Octav Firulescu)iar dupa o serie de succese la nivel national, in emisiuni TV de gen (Steaua fara Nume / Album Duminical / Varietati), festivaluri de amatori sau profesionisti (Mamaia 86-Premiul 2) dorindu-si recunoastere internationala. Aceasta nu a venit sub forma mediatizarii sau succesului rasunator, fulminant la care viseaza orice solista. A venit insa intr-o maniera pragmatica si emotionanta totodata, prin contracte si oferte / colaborari internationale cu lanturi hoteliere de renume (Arca di Noe – Poggibonsi Italia, Marriott Hurghada / Egypt / Hilton Plaza  - Hughada Egypt / Bilka Theatre -Salonic Grecia, Sheraton Miramar - El Gouna Egipt / Barbizon Palace – Amsterdam Olanda/ Intercontinental/ Movembick/Desert Rose / Palm Beach Resort, Grand Hotel – Hurghada Egipt, Stella di Mare- Ain Sohna Egipt).

Turnee cu orchestra live in Grecia, Turcia, Ungaria, Italia, Germania, Anglia.

 Absolventa a Scolii Populare de Arta, Canto, clasa Profesor Eugen Mihailescu, este licentiata a Facultatii de Drept Universitatea Hyperion, brevetata in urma absolvirii Scolii de Turism(Amfiteatru) ca ghid national si director agentie de turism touroperatoare, are propriul sau business in organizari evenimente, cu precadere simpozioane medicale .

Vechea dragoste a ramas muzica, abordeaza orice gen muzical de la blues, jazz, vals, tango, disco, rock, country, latino, pop, petrecere, folclor. Danseaza cu placere, este pasionala si are o nebunie frumoasa care face “sarea si piperul” unui show reusit, in orice context, in orice abordare. Vorbeste fluent engleza, italiana, franceza si canta in alte 12 limbi.

Se descrie ca fiind un prieten de nadejde al oricui are nevoie de ea. Noi o descriem ca fiind o colega de scena altruista, generoasa si muncitoare.

Auditoriul sau o descrie ca fiind o profesionista desavarsita, vesela, jovala, antrenanta.

Camelia Florescu Camelia Florescu

  Muzica usoara  Genuri muzicale  


Camelia Florescu galerie video

pentru a viziona un videoclip al artistului Camelia Florescu, executati click pe imaginea dorita

  • Camelia Florescu
  • Camelia Florescu
  • Camelia Florescu

urmator:  
Leeo      
  precendent:    
  Alin Suceveanu

Camelia Florescu solista muzica usoara solista camelia florescu