bogdan ionita solist bogdan ionita solist muzica usoara muzica usoara muzica live

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.solisti romani - solisti vocali - muzica live

Buzoian de origine, Bogdan Ioniţă activează ca solist vocal al Ansamblului "Ciocârlia" al M.I.R.A din anul 2000. De-a lungul carierei sale a participat la numeroase spectacole şi concerte în ţară şi peste hotare. A obţinut premiul II la festivalurile “Mihaela Runceanu” – Buzău, “Cântecul Oraşului” – Râmnicu Sarat, “Amara” – Ialomiţa, “Stelele Cetăţii” – Deva, “Lotca de Aur” – Brăila, “Laleaua de Aur” – Piteşti şi nu în ultimul rând i s-a atribuit acelaşi loc II în topul laureaţilor la Festivalul “Aurelian Andreescu” – Bucureşti. Obţine Premiul I la Festivalurile “Ghiocelul de Aur” – Alexandria şi “Crizantema de Aur” – Târgovişte, secţiunea tangouri.

În 2006 obţine Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Interpretare din Kazakstan.

În 2007 participă şi la Festivalul Internaţional al Cântecului de la Malta unde obtine locul III la Televoting, iar in 2008 susţine un recital pe scena prestigiosului festival "Orfeul de aur" din Bulgaria. De asemenea, în 2007 şi 2009 a participat la secţiunea “Creaţie” a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia”. Este invitat în cadrul unor importante emisiuni TV cum ar fi: “Duminca în familie” (unde este distins cu premiile „Drumul spre stele” şi „Jos Pălăria”), “Bravo Bravissimo” (unde este distins cu premiul „Un tramvai numit dorinţă”), “Bună dimineaţa cu Răzvan şi Dani”, “Să v-amintiţi Duminica”.

Bogdan Ioniţă Bogdan Ioniţă

În 2008 a jucat rolul lui Zavaidoc în filmul “Supravieţuitorul” în regia lui Sergiu Nicolaescu.

  Muzica usoara  Genuri muzicale  


Bogdan Ionita galerie video

pentru a viziona un videoclip al artistului Bogdan Ionita, executati click pe imaginea dorita

  • Bogdan Ionita
  • Bogdan Ionita

urmator:  
Valeria Arnautu      
  precendent:    
  Silvia Semeniuc

Bogdan Ionita solist muzica usoara solist bogdan ionita