marina scupra solista marina scupra solista muzica usoara muzica usoara muzica live

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.solisti romani - solisti vocali - muzica live

   În anii '80 era una dintre cele mai sexy prezenţe de pe scena muzicală românească. Avea un zâmbet cuceritor, un joc de scenă impresionant şi reuşea să ajungă imediat la inimile publicului - lumea abia aştepta să o vadă pe scenă.

   Era una dintre cele mai frumoase şi apreciate cântăreţe. Cu o voce extraordinară, dar mai ales cu un joc de scenă total diferit de cel al multor artiste de la acea vreme, Marina Scupra a fost una dintre vedetele acelor vremuri. Făcea furori cu zâmbetul ei şi formele apetisante în ţinute sexy.

    Marina Scupra a debutat în anul 1983 la Mamaia, luând atunci Premiul Tinereţii cu piesa "Joc de copii". Un an mai târziu, a fost desemnată marea câştigătoare a Festivalului de la Mamaia, luând trofeul la interpretare.

    Marina Scupra este casatorita cu fostul voleibalist Claudiu Piţigoi si are doi copii.

    Chiar si  după anii '90 celebra artistă  se poate lăuda cu multe reuşite. Între anii 1993-2004 ea a fost angajată la Casa de Cultură a Ministerului de Interne.  În anul 1994, a jucat în comedia "Concurs de seducţie", alături de Horia Brenciu şi Tino Furtună, de la trupa "Holograf". De asemenea, Marina Scupra a cântat în spectacolele Teatrului de revistă "Constantin Tănase"si in  rolul Corina din musicalul “Jocul de-a vacanta” de Mihail Sebastian .

 În anul 2001, ea a absolivit facultatea de Drept a Universităţii "Titu Maiorescu".

 Este profesor de canto muzica usoara,elevii ei obtinand multe premii si trofee la concursurile judetene,nationale si internationale de profil.
    A avut turnee in Norvegia,S.U.A,Canada,Germania
Cu un repertoriu extrem de bogat si divers,care cuprinde piese originale scrise pentru ea de compozitori romani,pana la cover-uri celebre cantate in peste noua  limbi si pana la muzica populara,ea face fata cu succes oricaror evenimente muzicale.Nici nu ai spune ca anii au trecut peste ea.

  Muzica usoara  Genuri muzicale  


Marina Scupra galerie video

pentru a viziona un videoclip al artistului Marina Scupra, executati click pe imaginea dorita

  • Marina Scupra
  • Marina Scupra
  • Marina Scupra
  • Marina Scupra
  • Marina Scupra
  • Marina Scupra
  • Marina Scupra
  • Marina Scupra
  • Marina Scupra

  precendent:    
  Mircea Balan

Marina Scupra solista muzica usoara solista marina scupra