mircea balan solist mircea balan solist muzica usoara muzica usoara muzica live

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.solisti romani - solisti vocali - muzica live

Cariera muzicala a lui Mircea Balan de peste 25 de ani s-a desfasurat in cadrul Trupei Gigant(ex Depold), pe care a condus-o dealungul a 15 ani in diferite concerte in tara cat si peste hotare.

In Romania Mircea Balan a concertat in cele mai cunoscute si reprezentative night- cluburi cum ar fi: Poiana Brasov(Capra Neagra, Ciucas etc), Sinaia(Hotel Palas, Hotel Sinaia etc), Olimp(Bar International), Mamaia(Hotel Dorna), Bucuresti(Hotel Marriott, Hotel Nord, Hotel Parc, Bar Melodii)etc...

A concertat foarte mult in Germania pe tot cuprinsul tarii: Odeon Tantz Palast(Krefeld), Schwartzwaldhaus(Mettmann), Weinstuben(Essen), Tanz Treff Equipage(Baden-Baden), Tantz Stern Kosmos(Freudenberg), Tantzlokal Hirchau(Munchen).

De asemenea Mircea Balan a cantat foarte mult pe vase de coaziera ca Stena Line si Viking Line din Suedia, Royal Olimpic Cruises in Grecia.

A colaborat intens cu formatia bine cunoscuta din Romania Star 2000(Formatia Petre Geambasu). 

  Muzica usoara  Genuri muzicale  


Mircea Balan galerie video

pentru a viziona un videoclip al artistului Mircea Balan, executati click pe imaginea dorita

  • Mircea Balan
  • Mircea Balan
  • Mircea Balan
  • Mircea Balan

urmator:  
Marina Scupra      
  precendent:    
  Leeo

Mircea Balan solist muzica usoara solist mircea balan